CRU Hungary kiemelkedik a korai fázisú onkológiai és daganatos megbetegedések vizsgálati kutatásaiban

Korai fázisú onkológiai kutatás

A gyógyszerkutatási iparágban jelenleg az onkológiai kutatások helyszínei és erőforrásai iránt rendkívül intenzív verseny tapasztalható, amit leginkább az onkológiai gyógyszerfejlesztések gyors fejlődése hajt. A CRU Hungary a régióban egy stabil és megbízható megoldásként emelkedik ki a versenytársak közül, magas szintű szakértelmet és hatékonyságot kínálva partnereinek az onkológiai kutatások egyre összetettebb vizsgálati területein.

A korai fázisú onkológiai kutatások dinamikusan fejlődő környezetében kulcsfontosságú szerepet játszik a hatékonyság, kifejezetten a szolid daganatokra összpontosító vizsgálatok fejlesztésének és végrehajtásának szakaszaiban. Had mutassuk be a legfontosabb előnyeinket, amelyek a CRU Hungary-t piacvezetővé teszik a régióban.

Magas Minőségű Adatok

Adatkészleteink megfelelnek az FDA, az EMA és minden fontos szabályozó testület által jóváhagyott előírásoknak.

Gyors betegfelvétel

A CRU Hungary folyamatosan bővülő és könnyen hozzáférhető betegcsoportokkal rendelkezik a különböző indikációk terén, amit az európai és globális szinten is magas daganatos megbetegedésekkel diagnosztizált esetek számának növekedése táplál. Proaktív felvételi stratégiánknak köszönhetően sikeresen kezeljük az onkológiai vizsgálatokba történő bevonás különböző kihívásait.

Egyszerű szabályozási folyamat

A szabályozások területén történő tájékozódásunk gyors és egyszerű a CTIS ( Clinical Trials Information System) használatával. Ez az átlátható szabályozási folyamat felgyorsítja az engedélyezéseket, lehetővé téve a vizsgálat gyorsabb elindítását.

Tapasztalt és magasan képzett munkatársak

Csapatunk tapasztalt és magasan képzett szakemberekből áll, beleértve az onkológiai kutatásokban több mint 30 év tapasztalattal rendelkező legelismertebb kutatókat (PI-k).

Kiváló infrastruktúra

A CRU Hungary a legmodernebb infrastruktúrával működik, amely magában foglal egy saját vizsgálati gyógyszertárat, biztonsági laboratóriumot és képalkotó szolgáltatásokat (CT, MRI, US, DXA), hogy támogassa a korai fázisú onkológiai tanulmányok sokrétű igényeit.

Teljes helyszíni és CRO Szolgáltatások

A CRU Hungary teljes spektrumú helyszíni és CRO szolgáltatást kínál partnereinek. Integrált megközelítésünk biztosítja a gördülékeny és gyors koordinációt a vizsgálatok teljes élettartama alatt.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma és fedezzük fel együtt a korai fázisú vizsgálatokban rejlő lehetőségeket!

KAPCSOLAT