A CRU Hungary az I-es fázisú klinikai vizsgálatok terén vezető piaci szerepet tölt be a máj- és veseelégtelenséggel küzdő betegek kezelésében

Máj- és Veseelégtelenségi kutatások

Páratlan szakértelmének köszönhetően a CRU Hungary a korai fázisú klinikai vizsgálatok terén kiemelkedő az európai piacon a máj- és veseelégtelenséggel küzdő betegek számára kifejlesztett gyógyszerkutatási területen.

A CRU Hungary-nál a szakértelem és hatékonyság a klinikai vizsgálatok teljes fejlesztési és végrehajtási spektrumában a középpontban áll. A vállalat kiterjedt tapasztalatával a koraifázisú klinikai vizsgálatok gyors és hatékony előrehaladásának élharcosa lett az elmúlt évtizedben.

Szolgáltatásaink legfőbb előnyei:

Magas minőségű adatok

A CRU Hungary szakmai kiválóság iránti elkötelezettsége megjelenik az általa nyert adatok következetesen magas minőségében. Adatkészleteink megfelelnek az FDA, az EMA és minden fontos szabályozó testület által jóváhagyott előírásoknak.

Gyors betegfelvétel

Vállalatunk folyamatosan növekvő és könnyen hozzáférhető betegcsoportokkal rendelkezik a különböző indikációk terén, ami proaktív felvételi stratégiáinkkal párosulva biztosítja a gyors és hatékony bevonást, lerövidítve a vizsgálatok időtartamát.

Egyszerű szabályozási folyamat

A szabályozások területén történő tájékozódásunk gyors és egyszerű a CTIS ( Clinical Trials Information System) használatával. Ez az átlátható szabályozási folyamat felgyorsítja az engedélyezéseket, lehetővé téve a vizsgálat gyorsabb elindítását.

Tapasztalt és magasan képzett személyzet

Sikerünk alapja az elkötelezett és jól informált csapatunkban rejlik. Széles tapasztalattal és folyamatos képzési elkötelezettséggel munkatársaink szakterületükön a legmagasabb tudást és színvonalat képviselik.

Kiváló infrastruktúra

A CRU Hungary a legmodernebb infrastruktúrával működik, amely biztosítja a korai fázisú klinikai vizsgálatok sikeres végrehajtásához szükséges technológiai hátteret. Intézményeink jól felszereltek és megfelelnek a modern kutatás legszigorúbb előírásainak. 

Teljes helyszíni és CRO szolgáltatások

A CRU Hungary teljes spektrumú helyszíni és CRO szolgáltatást kínál partnereinek. Integrált megközelítésünk biztosítja a gördülékeny és gyors koordinációt a vizsgálatok teljes élettartama alatt.

Tudjon meg többet a CRU Hungary átfogó szolgáltatásairól! Lépjen kapcsolatba velünk még ma!