A CRU Global Network három korai fázisú kutatóegységgel bővül Magyarországon

A CRU Global Hálózat Bővíti Jelenlétét Magyarországon

Örömmel jelentjük be, hogy a CRU Global Network három új, magasan szakosodott I-es fázisú kutatási egység létrehozását tervezi Magyarországon 2024 első negyedévében. Ez a bővítés fontos lépést jelent számunkra a klinikai vizsgálatok fejlesztése és a high-tech megoldások iránti elkötelezettségünk régióban történő megszilárdításában.

A tervezett I-es fázisú kutatási egységek a következő területekre fognak összpontosítani:

Pulmonológia és pulmo-onkológia – A légzőrendszerrel és pulmonológiai onkológiával kapcsolatos kihívások kezelése kiemelt szakértelemmel.

Neurológia és idegsebészet – Innovatív megoldások felfedezése a sikeres gyógyulási kimenetelek javítása érdekében.

Általános onkológia és szolid daganatok – Szakosodott egység, amely elkötelezett az általános onkológiai kutatások előmozdítása iránt, különös hangsúlyt fektetve a szolid daganatok kutatási területén.

Hamarosan még több izgalmas hír várható! A CRU továbbra is a globális klinikai kutatások élvonalában marad. Hiszünk abban, hogy az új magyarországi vizsgálati egységeink megerősítik jelenlétünket az európai régióban és megszilárdítják elkötelezettségünket a kulcsfontosságú kutatási területeken történő előrehaladásban.

A következő hónapokban további részleteket osztunk meg fejlesztéseinkről! Addig is tudjon meg többet a CRU Global szolgáltatásairól! Lépjen kapcsolatba velünk még ma!